Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología: Artículos: Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología : [18]  Estadísticas

Buscar por 
Suscribirse para recibir un email cada vez que se introduzca un ítem en esta colección. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ítems de la colección (ordenados por Fecha Publicación en orden Descendente): 1 a 18 de 18
Vista previaFecha de publicaciónFecha de CreaciónTítulo
antioxidan..4.pdf.jpg2109-Phytochemical Constituents and Antioxidant Activity of Oudneya Africana L. Leaves Extracts: Evaluation Effects on Fatty Acids and Proteins Oxidation of Beef Burger during Refrigerated Storage.
Teixeira-Guedes et al (Foods 2020).pdf.jpg1-jul-2020-In Vitro Modulation of Gut Microbiota and Metabolism by Cooked Cowpea and Black Bean
antioxidan..6.pdf.jpg2019-Regulation of Inflammatory Response and the Production of Reactive Oxygen Species by a Functional Cooked Ham Reformulated with Natural Antioxidants in a Macrophage Immunity Model.
antioxidan..6.pdf.jpg2019-Antioxidant and antimicrobial activity of rosemary, pomegranate and olive extracts in fish patties
Marteetal-..a.pdf.jpg2018-Effect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf. on the bromatological characteristics of spray¿dried lemon juice powder
Marteetal-..n.pdf.jpg2018-Effect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf on the morphology and glass transition temperature of spray¿dried lemon juice powder
Application of enzyme preparations for extraction of berry skin phenolics in withered winegrapes.pdf.jpg2017-Application of enzyme preparations for extraction of berry skin phenolics in withered winegrapes
Eurocarnen..s.pdf.jpg2015-Situación actual del empleo de aditivos sintéticos en preparados cárnicos y nuevas tendencias para la sustitución de los mismos.
2015ActaAl..O.pdf.jpg2015-Assessment of the antioxidant properties of tomato extracts: A synergistic approach using in vitro chemical tests and cell based assays
Totalantio..t.pdf.jpg2014-Total antioxidant capacity of meat and meat products consumed in a reference"Spanish standard die".
journal.po..1.pdf.jpg2013-Safety and Immunomodulatory Effects of Three Probiotic Strains Isolated from the Feces of Breast-Fed Infants in Healthy Adults: SETOPROB Study.
RevistaCTC..s.pdf.jpg2013-Fortificación de fórmulas y cereales infantiles con distintas fuentes de hierro.
pdfonline.pdf.jpg2012-Application of a Large Field-of-View sensor during coagulation and syneresis in fresh goat cheese manufacture
ac.els-cdn..n.pdf.jpg2012-Effect of fructooligosaccharides and galactooligosaccharides on the folate production of some folate-producing bacteria in media cultures or milk.
ALAN201263..a.pdf.jpg2012-α-Lactoalbúmina como ingrediente de fórmulas infantiles.
ArtculoAct..2.pdf.jpg2011-Alimentación complementaria: ¿es igual el perfil nutricional de un puré casero que el de un tarrito comercial?
EHD3445.pdf.jpg2011-Assessment of intestinal microbiota of full-term breast-fed infants from two different geographical location
15rosberru..1.pdf.jpg2010-Prebióticos y producción de ácidos grasos de cadena cort a en la salud intestinal del lactante
Ítems de la colección (ordenados por Fecha Publicación en orden Descendente): 1 a 18 de 18