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AV23 (2007) p 25-34.pdf.jpg2007-Efecto de la composición y el de procesado sobre las propiedades tecnológicas y ópticas de las emulsiones cárnicas.
book.png2009-Efecto de la alimentación de ovejas gestantes con romero (rosmarinus officinalis, L.) y tomillo (thymus zygis subsp. gracilis) sobre calidad de la carne de cordero / Gema Nieto Martínez; directores, Mª Dolores Garrido Fernández, Sancho Bañón Arias.
Totalantio..t.pdf.jpg2014-Total antioxidant capacity of meat and meat products consumed in a reference"Spanish standard die".
Eurocarnen..s.pdf.jpg2015-Situación actual del empleo de aditivos sintéticos en preparados cárnicos y nuevas tendencias para la sustitución de los mismos.
antioxidan..6.pdf.jpg2019-Antioxidant and antimicrobial activity of rosemary, pomegranate and olive extracts in fish patties
antioxidan..6.pdf.jpg2019-Regulation of Inflammatory Response and the Production of Reactive Oxygen Species by a Functional Cooked Ham Reformulated with Natural Antioxidants in a Macrophage Immunity Model.
TESIS LORENA MARTÍNEZ ZAMORA SIN ARTÍCULOS.pdf.jpg26-nov-20198-nov-2019Aplicación de ingredientes mediterráneos para mejora bromatológica de alimentos Clean Label de origen animal
Fe, Zn and Se availability of a functional chicken meat product ....pdf.jpg28-may-2020jun-2016Comunicaciones Orales.-Fe, Zn and Se availability of a functional chicken meat product enriched with olive oil and hydroxytyrosol in an in vitro gastrointestinal digestion system and Caco-2 cells.
Valorizati..e.pdf.jpgjun-2021-Valorization of citrus co-products: Recovery of bioactive compounds and application in meat and meat products
foods-10-02611.pdf.jpg28-oct-2021-Olive Tree Derivatives and Hydroxytyrosol: Their Potential Effects on Human Health and Its Use as Functional Ingredient in Meat.
foods-11-0..2.pdf.jpg12-abr-2022-Nutritional and Antioxidant Properties of Moringa oleifera Leaves in Functional Foods
antioxidan..4.pdf.jpg2109-Phytochemical Constituents and Antioxidant Activity of Oudneya Africana L. Leaves Extracts: Evaluation Effects on Fatty Acids and Proteins Oxidation of Beef Burger during Refrigerated Storage.