Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
10.3390/antiox8040086
Twittear
Título: | Antioxidant and antimicrobial activity of rosemary, pomegranate and olive extracts in fish patties |
Fecha de publicación: | 2019 |
Cita bibliográfica: | 4 8 Antioxidants https://www.mdpi.com/journal/antioxidants |
ISSN: | 2076-3921 |
Palabras clave: | antioxidant; antimicrobial fish; volatile compounds hydroxytyrosol rosemary; pomegranate |
Autor/es principal/es: | Martinez Zamora, L. Castillo Sanchez, J. Ros Berruezo, Gaspar Francisco Nieto Martínez, Gema |
URI: | http://hdl.handle.net/10201/107077 |
DOI: | 10.3390/antiox8040086 |
Tipo de documento: | info:eu-repo/semantics/article |
Número páginas / Extensión: | 16 |
Derechos: | info:eu-repo/semantics/openAccess Atribución 4.0 Internacional |
Descripción: | © 2019. This manuscript version is made available under the [CC 4.0] license http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ This document is the Accepted Manuscript version of a Published Work that appeared in final form in [Antioxidants]. To access the final edited and published work see [doi:10.3390/antiox8040086] |
Aparece en las colecciones: | Artículos: Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
antioxidan..6.pdf | 939,25 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons