Buscar por Autor Martínez-Carrasco Pleite, Federico

Ir a una fecha de inicio:
Mostrando resultados 1 a 14 de 14
Vista previaFecha de publicaciónFecha de CreaciónTítulo
APerni_Tesis_compendio.pdf.jpg18-nov-201315-nov-2013Análisis económico y social para la gestión de ecosistemas hídricos en la demarcación hidrográfica del Segura.
Tesis Doctoral Maged Eid.pdf.jpg22-dic-201412-dic-2014Situación general y desafíos del modelo de empresa cooperativa
Ciencia y Tecnologia Agropecuaria 740-2254-1-10-2017.pdf.jpg31-ago-2017-Innovaciones tecnológicas en el sector hortícola del noroeste de México: rapidez de adopción y análisis de redes de difusión.
CIRIEC_2018_9101_Pleite_Eid.pdf.jpg15-ene-2018-El nivel de conocimiento y la reputación social de las empresas cooperativas. El caso de la Región de Murcia
Agrociencia 2021 Condiciones laborales.pdf.jpg26-mar-2021-Condiciones laborales y valoración de la responsabilidad social en empresas agrícolas del municipio de Elota, Sinaloa, México
Rev Fac CC Agrarias UNcuyo2021_Bañuelos.pdf.jpg2-dic-2021-Implantation of corporate social responsibility measures in the horticulture in Mexico and Spain.
Land use Policy 2023_128_106607.pdf.jpg6-mar-2023-Understanding socio-spatial perceptions and Badlands ecosystem services valuation. Is there any welfare in soil erosion?
ITEA 119-4 2023 (387-406).pdf.jpgdic-2023-Commitment of Spanish citizens with sustainability in food consumption: differences between Spanish regions according to their productive specialisation.
Foods-2024-13-00311.pdf.jpg18-ene-2024-Does consumers’ cultural background affect how they perceive and engage in food sustainability? a cross-cultural study
PEE-179_Martinez_Martinez-Carrasco_Colino.pdf.jpgmar-2024-Caracterización económica del sector productor de alimentos en España
New Medit 2024-06-Can-fruit-be-more.pdf.jpg20-jun-2024-Can fruit be more sustainable? A study on consumer preferences towards the use of natural preservatives in chierries.
Art Rev Food Quality and Preference (26-11-24).pdf.jpg30-nov-2024-A comparative study on the preferences of Spanish consumers towards the use of natural preservatives in different fruits
OERs digitum.pdf.jpg-jun-2021List of Open Educational Resources on Sustainability
-15-sep-2020Proyecto piloto. Elaboración de mapas de sostenibilidad, contenidos transversales básicos en sostenibilidad e instrumentos para la sostenibilización curricular en la Facultad de Economía y Empresa.