Skip navigation
Inicio
Servicios
Normativa
Guía Recolecta
Equipo
Listar
Comunidades
Buscar ítems por:
Fecha Publicación
Fecha de envío
Fecha Creación
Título
Autor
Materia
Idioma
Español
English
Inicia sesión
Regístrate
Mi Digitum
Alertas
Editar perfil
Digitum: Repositorio Institucional de la Universidad de Murcia
Buscar por Materia Antioxidants
Ir a una fecha de inicio:
(Elige año)
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1985
1980
1975
1970
1960
1950
(Elige mes)
enero
febrero
marzo
abril
mayo
junio
julio
agosto
septiembre
octubre
noviembre
diciembre
O seleccione año:
Ordenar por:
Fecha de publicación
Fecha de envío
Fecha de creación
Título
Autor
Materia
En orden:
Ascendente
Descendente
Resultados por página
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autor/Registro:
Todo
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrando resultados 1 a 16 de 16
Vista previa
Fecha de publicación
Fecha de Creación
Título
mar-2001
-
Antioxidant activity of resveratrol compared with common food additives
dic-2001
-
Evaluation of the antioxidant properties of Mediterranean and tropical fruits compared with common food additives
14-jul-2008
-
On the importance of adequately choosing the ingredients of yoghurt and enriched milk for their antioxidant activity
3-abr-2009
-
Influence of cooking methods on antioxidant activity of vegetables
2012
-
Optimización del método captación del radical 2,2-difenil-1-picrilhidrazilo (DPPH)para evaluar actividad antioxidante en bebida de café
2012
-
Actividad antioxidante y prooxidante del aceite esencial de ajo por resonancia de spin electrónica
2014
-
Total antioxidant capacity of meat and meat products consumed in a reference"Spanish standard die".
21-dic-2015
-
High total antioxidant capacity of the porcine seminal plasma (SP-TAC) relates to sperm survival and fertility
23-feb-2016
-
Mercury accumulation, structural damages, and antioxidant and immune status changes in the Gilthead Seabream (Sparus aurata L.) exposed to methylmercury
2018
-
Distinctive physiological and molecular responses to cold stress among cold-tolerant and cold-sensitive Pinus halepensis seed sources
23-abr-2018
-
New potential biomarkers of oxidative stress in Mytilus galloprovincialis: Analytical validation and overlap performance
9-sep-2020
20-feb-2020
Raspberry dietary fibre: Chemical properties, functional evaluation and prebiotic in vitro effect
16-dic-2020
-
Assessment of Rosemary (Rosmarinus officinalis L.) Extract as Antioxidant in Jelly Candies Made with Fructan Fibres and Stevia
26-oct-2021
-
Contribution of Green Propolis to the Antioxidant, Physical, and Sensory Properties of Fruity Jelly Candies Made with Sugars or Fructans
10-ene-2023
-
Revalorisation of Sage (Salvia lavandulifolia Vahl) By-Product Extracts as a Source of Polyphenol Antioxidants for Novel Jelly Candies
3-feb-2023
-
Polyphenol extracts from sage (Salvia lavandulifolia Vahl) by-products as natural antioxidants for pasteurised chilled yoghurt sauce