Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/408

Title: Cambios en el contenido de tocoferoles de la yema de huevo en función del tiempo y del tipo de almacenamiento
Other Titles: Changes in the content of tocopherols in yolk acoording to time and type of storage
Issue Date: 2000
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Servicio de publicaciones
ISSN: 0213-5434
Related subjects: CDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca::636 - Veterinaria. Explotación y cría de animales. Cría del ganado y de animales domésticos
Keywords: Tocoferoles
Huevos
Primary author: Martínez, Micaela
Ramírez de la Fe, Antonio Rafael
Faculty / Departments / Services: Facultad de Veterinaria
Published in: Anales de veterinaria de Murcia, vol. 16, 2000
URI: http://hdl.handle.net/10201/408
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p. 67-76
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Vol. 16 (2000)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AV16 (2000) p 67-76.pdf727,59 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.