Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/845

Title: Evaluación de las propiedades antioxidantes en concentrados de uva y frutas rojas
Other Titles: Evaluation of antioxidant properties of grape and berry concentrates
Issue Date: 2002
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Servicio de Publicaciones
ISSN: 0213-5434
Related subjects: CDU::6 - Ciencias aplicadas::66 - Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia
Keywords: Antioxidantes
Compuestos fenólicos
Primary author: García Alonso, Francisco Javier
Periago Castón, María Jesús
Vidal-Guevara, María Luisa
Cantos, E.
Faculty / Departments / Services: Facultad de Veterinaria
Published in: Anales de Veterinaria Murcia, vol.18, 2002
URI: http://hdl.handle.net/10201/845
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p. 103-114
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Vol. 18 (2002)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AV18 (2002) p 103-114.pdf144,51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.