Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/702

Title: Efecto de la suplementación con selenio orgánico y vitaminas E y C en dietas de engorde de ganado porcino sobre parámetros productivos y de calidad de la canal y de la carne
Other Titles: Effects of organic selenium and vitamin E and C supplementation in finishing diets on pork meat carcass quality
Issue Date: 1997
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Servicio de Publicaciones
ISSN: 0213-5434
Keywords: Antioxidantes
Carnes PSE
Selenio
Cerdos
Alimentación
Primary author: Muñoz Luna, Antonio
Ramis Vidal, Manuel Guillermo
Pallarés Martínez, Francisco José
Martínez, J. S.
Faculty / Departments / Services: Facultad de Veterinaria
Published in: Anales de veterinaria Murcia, vol 13-14, (1997-98)
URI: http://hdl.handle.net/10201/702
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p.89-100
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Vol. 13-14 (1997-1998)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AV13-14 (1997-1998) p 89-100.pdf163,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.