Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/516

Title: Prevención de la deficiencia en hierro mediante el enriquecimiento de los alimentos
Other Titles: Preventing iron defi ciency through food fortifi cation
Issue Date: 2005
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Servicio de Publicaciones
ISSN: 0213-5434
Related subjects: CDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca::636 - Veterinaria. Explotación y cría de animales. Cría del ganado y de animales domésticos
Keywords: Anemia
Hierro
Primary author: Haro Vicente, Juan Francisco
Martínez Gracia, Carmen
Periago Castón, María Jesús
Ros Berruezo, Gaspar Francisco
Faculty / Departments / Services: Facultad de Veterinaria
Published in: Anales de veterinaria de Murcia, vol. 21, 2005
URI: http://hdl.handle.net/10201/516
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p. 7-21
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Vol. 21 (2005)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AV21 (2005) p 7-21.pdf470,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.