Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/502

Title: Folatos y su disponibilidad en alimentos evaluados por cromatografía líquida (hplc). validación y aplicaciones en calida nutricional de alimentos
Other Titles: Folates and their Availability in Foods Evaluated by Liquid Chromatography (HPLC). Validation and Application in Food Nutritional Quality.
Issue Date: 2004
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Servicio de Publicaciones
ISSN: 0213-5434
Related subjects: CDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca::636 - Veterinaria. Explotación y cría de animales. Cría del ganado y de animales domésticos
Keywords: Ácido fólico
Primary author: Olivares, A.B.
Bernal, M.J.
Ros Berruezo, Gaspar Francisco
Martínez Gracia, Carmen
Periago Castón, María Jesús
Faculty / Departments / Services: Facultad de Veterinaria
Published in: Anales de Veterinaria Murcia, vol. 20, 2004
URI: http://hdl.handle.net/10201/502
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p. 59-73
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Vol. 20 (2004)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AV20 (2004) p 59-73.pdf1,35 MBAdobe PDFView/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.