Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/502

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorOlivares, A.B.-
dc.contributor.authorBernal, M.J.-
dc.contributor.authorRos Berruezo, Gaspar Francisco-
dc.contributor.authorMartínez Gracia, Carmen-
dc.contributor.authorPeriago Castón, María Jesús-
dc.contributor.otherFacultad de Veterinariaes
dc.date.accessioned2008-04-23T10:51:28Z-
dc.date.available2008-04-23T10:51:28Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.issn0213-5434-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10201/502-
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extentp. 59-73es
dc.languagespaes
dc.publisherMurcia: Universidad de Murcia, Servicio de Publicacioneses
dc.relation.ispartofAnales de Veterinaria Murcia, vol. 20, 2004es
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.subjectÁcido fólicoes
dc.subject.otherCDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca::636 - Veterinaria. Explotación y cría de animales. Cría del ganado y de animales domésticoses
dc.titleFolatos y su disponibilidad en alimentos evaluados por cromatografía líquida (hplc). validación y aplicaciones en calida nutricional de alimentoses
dc.title.alternativeFolates and their Availability in Foods Evaluated by Liquid Chromatography (HPLC). Validation and Application in Food Nutritional Quality.en
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees
Appears in Collections:Vol. 20 (2004)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AV20 (2004) p 59-73.pdf1,35 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.