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Campo DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.authorEspinosa Ruiz, Cristóbales
dc.contributor.authorGonzález Silvera, D.es
dc.contributor.authorPérez Llamas, Franciscaes
dc.contributor.authorLópez Jiménez, José Ángeles
dc.contributor.authorZamora Navarro, S.es
dc.date.accessioned2016-04-27T22:13:56Z-
dc.date.available2016-04-27T22:13:56Z-
dc.date.issued2015es
dc.identifier.issn0212-1611es
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10201/49392-
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent8es
dc.languageenges
dc.relation.ispartof2es
dc.relation.ispartof32es
dc.relation.ispartofNUTRICION HOSPITALARIAes
dc.relation.isreferencedbyED_IDENTRADA=498es
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.subjectAdriamicinaes
dc.subjectEstrés oxidativoes
dc.subjectes
dc.subjectÁcidos grasoses
dc.titleEffect of long term intake of white tea on acute oxidative stress in ratses
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees
dc.identifier.doihttp://dx.doi.org/10.3305/nh.2015.32.2.9270-
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