Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/4875

Title: Componentes glucídicos de las semillas de Solanum Lycopersicum
Issue Date: 1970
Publisher: Murcia : Universidad de Murcia, Sevicio de Publicaciones
ISSN: 0463-9855
Related subjects: CDU::5 - Ciencias puras y naturales::54 - Química
Keywords: Azucares
Abstract: Se estudian los componentes glucídicos de las semillas de "Solanum lycopersicum" (tomate), investigando preferentemente los azúcares libres y los hidrolizados de mucílagos y hemicélúlosas.
Primary author: Pérez Sánchez, María Consuelo
Soler Andrés, Antonio
Barba, F.
Published in: Anales de la Universidad de Murcia. Ciencias
URI: http://hdl.handle.net/10201/4875
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: 8
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Vol. 29, Nº 3-4. Curso 1970-71

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Componentes glucídicos de las semillas de Solanum Lycopersicum.pdf264,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.