Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/38532

Title: Jornadas de turismo gastronómico en la Comunidad de Madrid
Other Titles: Working day gastronomic tourism in the Community of Madrid
Issue Date: 2014
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Editum
ISSN: 1139-7861
Related subjects: 338 - Situación económica. Política económica. Gestión, control y planificación de la economía. Producción. Servicios. Turismo. Precios
Keywords: Turismo
Gastronomía
Tourism
Gastronomy
Abstract: Se analizan las ferias, fiestas, certámenes y jornadas gastronómicas que se organizan prácticamente en el 52´22% de los municipios madrileños con el objetivo de dar a conocer los principales productos alimenticios de Madrid y atraer turistas a degustarlos.
ABSTRACT: The fairs, festivals, contests and gastronomic conferences that are organized in 52´22% of the municipalities of Madrid are analysed, in order to publicize the main culinary products of the Madrid and to attract tourists to try them.
Primary author: Feo Parrondo, Francisco
Published in: Cuadernos de turismo, nº 33, 2014
URI: http://hdl.handle.net/10201/38532
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: 28 p.
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Geographic Materia: Madrid (Comunidad Autónoma)
Appears in Collections:Nº 33 (2014)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
195631-704181-1-SM.pdfEspañol139,39 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
195631-704191-1-SM.pdfEnglish34,23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.