Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/384

Title: Fracccionamiento electroforético de las proteínas de leche de cabra de raza murciano-granadina
Other Titles: Electrophoretic fractions of proteins of milk from the murciano-granadina goat during lactation
Issue Date: 1992
Publisher: Murcia : Universidad de Murcia, Servicio de Publicaciones
ISSN: 0213-5434
Related subjects: CDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca::636 - Veterinaria. Explotación y cría de animales. Cría del ganado y de animales domésticos
CDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca
Keywords: Leche de cabra
Electroforesis
Proteínas
Primary author: Hevia Méndez, María Luisa
Fuentes García, Francisco C.
Barcina Angulo, Yolanda
Quiles Sotillo, Alberto
Ramírez de la Fe, Antonio Rafael
Faculty / Departments / Services: Facultad de Veterinaria
Published in: Anales de Veterinaria, Murcia, vol. 8, 1992
URI: http://hdl.handle.net/10201/384
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p.7-13
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Vol. 8 (1992)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AV8 (1992) p 7-13.pdf1,17 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.