Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/3738

Title: El cultivo del olivo y la elaboración del aceite en el término municipal de Caravaca de la Cruz: Fuentes arqueológicas e historiográficas
Issue Date: 2001
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Servicio de Publicaciones
ISSN: 1135-691X
Related subjects: CDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca::631/635 - Gestión de las explotaciones agrícolas
Keywords: Aceite de oliva
Historia
Primary author: Murcia Muñoz, Antonio Javier
Published in: Revista murciana de antropología, Nº 7, 2001
URI: http://hdl.handle.net/10201/3738
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p. 115-137
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Geographic Materia: Murcia Comunidad Autónoma)
Appears in Collections:Nº 7, 2001

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
300771.pdf4,74 MBAdobe PDFView/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.