Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/3496

Title: Modernidad y tradición en la fabricación de queso en España
Issue Date: 2001
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Servicio de Publicaciones
ISSN: 0213-1781
Related subjects: CDU::6 - Ciencias aplicadas::63 - Agricultura. Silvicultura. Zootecnia. Caza. Pesca::637 - Productos de los animales domésticos, de la caza y de la pesca
Keywords: Queso
Industria
Primary author: Espejo Marín, Cayetano
Published in: Papeles de geografía, Nº 33, 2001
URI: http://hdl.handle.net/10201/3496
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p. 81-110
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Geographic Materia: España
Appears in Collections:Nº 33, 2001

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
06 Modernidad 81-109.pdf349,89 kBAdobe PDFView/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.