Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/32350

Title: Efectos del procesado enzimático sobre las propiedades nutritivas y funcionales de la harina de guisante (Pisum Sativum, L.) / Mª Jesús Periago Castón ; directores Gaspar F. Ros Berruezo, Francisco Rincón León.
Issue Date: 1993
Publisher: Murcia : Universidad de Murcia, Facultad de Veterinaria, Departamento de Ciencias Sociosanitarias,
Related subjects: 664.84:635.656(043)
543:635.656(043)
Keywords: Guisantes
Análisis
Primary author: Periago Castón, María Jesús
URI: http://hdl.handle.net/10201/32350
Document type: info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Number of pages / Extensions: 167 p.
Rights: N/A
info:eu-repo/semantics/openAccess
Description: Tesis-Universidad de Murcia.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. ARCHIVO UNIVERSITARIO. T.M.-785.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. Fac. Veterinaria. Sala de estudio. Tesis-V 47.
Appears in Collections:Tesis doctorales sin texto completo

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.