Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/31420

Title: Comportamiento de preparaciones enzimáticas pectolíticas en procesos de membrana. Aplicaciones al pelado de segmentos de Satsuma (Citrus unshiu Marc.) / Miguel Moliner Gosálbez; directores, José Laencina Sánchez, José María Ros García y Domingo Saura López.
Issue Date: 2005
Publisher: Murcia : Universidad de Murcia, Departamento de Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología,
Related subjects: 634.32(043)
Keywords: Mandarinas
Primary author: Moliner Gosálbez, Miguel
URI: http://hdl.handle.net/10201/31420
Document type: info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Number of pages / Extensions: 207 p.
Rights: N/A
info:eu-repo/semantics/openAccess
Description: Tesis-Universidad de Murcia.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. ARCHIVO UNIVERSITARIO. T.M. 2939.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. Fac. Veterinaria. Sala de estudio. Tesis-V 217.
Appears in Collections:Tesis doctorales sin texto completo

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.