Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/31158

Title: Efectos de la salinidad y mecanismos de tolerancia a nivel celular y a nivel de planta en tomate / Francisco Pérez Alfocea ; director F.G. Fernández Pérez, M.C. Bolarín.
Issue Date: 1999
Publisher: Murcia : Universidad de Murcia, Facultad de Biología,
Related subjects: 581.1(043)
635.64(043)
Keywords: Tomates
Fisiología vegetal
Primary author: Pérez Alfocea, Francisco
URI: http://hdl.handle.net/10201/31158
Document type: info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Number of pages / Extensions: 328 p.
Rights: N/A
info:eu-repo/semantics/openAccess
Description: Tesis-Universidad de Murcia.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. ARCHIVO UNIVERSITARIO. D 578.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. ARCHIVO UNIVERSITARIO. D 329.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. ARCHIVO UNIVERSITARIO. T.M.-658.
Appears in Collections:Tesis doctorales sin texto completo

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.