Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/2255

Title: Cuantificación del contenido de ácido indolacético (AIA) en un caldo de fermentación microbiana
Other Titles: Quantification of the indole acetic acid (IAA) content in a microbial fermentation broth
Issue Date: 2005
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Servicio de Publicaciones
ISSN: 1138-3399
Related subjects: CDU::5 - Ciencias puras y naturales::57 - Biología
Keywords: Auxinas
Ácido indol acético
AIA
Ácido indol propiónico
AIP
Fermentación
HPLC
Primary author: Castillo, Grolamys
Altuna, Beatriz
Michelena, Georgina
Sánchez Bravo, José
Acosta Echevarría, Manuel
Faculty / Departments / Services: Facultad de Biología
Published in: Anales de biología, vol. 27, 2005
URI: http://hdl.handle.net/10201/2255
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p. 137-142
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Vol. 27 (2005)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AB27 (2005) p 137-142.pdf362,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.