Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/202

Title: Investigación de la calidad microbiológica de los alimentos
Other Titles: Investigation on de microbiological quality in food with critical ingredients provided from university dining-rooms
Issue Date: 1988
Publisher: Murcia: Universidad de Murcia, Servicio de Publicaciones
Related subjects: CDU::6 - Ciencias aplicadas::66 - Ingeniería, tecnología e industria química. Metalurgia::663/664 - Alimentos y nutrición. Enología. Aceites. Grasas
Keywords: Alimentos
Comedores
Microbiología
Primary author: Caro Vergara, María Rosa
Cuello Gijón, Francisco
Faculty / Departments / Services: Facultad de Veterinaria
Published in: Anales de veterinaria de Murcia, Vol. 4, 1988
URI: http://hdl.handle.net/10201/202
Document type: info:eu-repo/semantics/article
Number of pages / Extensions: p. 3-6
Rights: info:eu-repo/semantics/openAccess
Appears in Collections:Vol. 4 (1988)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AV4 (1988) p 3-6.pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.