Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
10.1017/S0007114517001842
Twittear
Título: | Early nutritional intervention can improve utilisation of vegetable-based diets in diploid and triploid Atlantic salmon (Salmo salar L.) |
Fecha de publicación: | 2017 |
Cita bibliográfica: | 118 British Journal of Nutrition http://www.nutritionsociety.org/publications/nutrition-society-journals/british-journal-of-nutrition |
ISSN: | 0007-1145 |
Palabras clave: | Atlantic salmon Lipids Nutritional programming Vegetable raw material |
Autor/es principal/es: | Clarkson, M. Migaud, H. Metochis, C. Vera Andújar, Luisa María Leeming, D. Tocher, D. R. Taylor, J. F. |
URI: | http://hdl.handle.net/10201/102155 |
DOI: | 10.1017/S0007114517001842 |
Tipo de documento: | info:eu-repo/semantics/article |
Número páginas / Extensión: | 12 |
Derechos: | info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Descripción: | ©<2017>. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ This document is the Published Manuscript version of a Published Work that appeared in final form in [ British Journal of Nutrition]. To access the final edited and published work see [doi:10.1017/S0007114517001842] |
Aparece en las colecciones: | Artículos: Fisiología |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
earlynutri..l.pdf | 448,66 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons