Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: 10.1017/S0007114517001842

Título: Early nutritional intervention can improve utilisation of vegetable-based diets in diploid and triploid Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Fecha de publicación: 2017
Cita bibliográfica: 118
British Journal of Nutrition
http://www.nutritionsociety.org/publications/nutrition-society-journals/british-journal-of-nutrition
ISSN: 0007-1145
Palabras clave: Atlantic salmon
Lipids
Nutritional programming
Vegetable raw material
Autor/es principal/es: Clarkson, M.
Migaud, H.
Metochis, C.
Vera Andújar, Luisa María
Leeming, D.
Tocher, D. R.
Taylor, J. F.
URI: http://hdl.handle.net/10201/102155
DOI: 10.1017/S0007114517001842
Tipo de documento: info:eu-repo/semantics/article
Número páginas / Extensión: 12
Derechos: info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Descripción: ©<2017>. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ This document is the Published Manuscript version of a Published Work that appeared in final form in [ British Journal of Nutrition]. To access the final edited and published work see [doi:10.1017/S0007114517001842]
Aparece en las colecciones:Artículos: Fisiología

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción TamañoFormato 
earlynutri..l.pdf448,66 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir


Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons Creative Commons