Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: 10.1002/fsn3.679

Registro completo de metadatos
Campo DCValorLengua/Idioma
dc.contributor.authorAlcántara Marte, Y.-
dc.contributor.authorRos Berruezo, Gaspar Francisco-
dc.contributor.authorAlcantara Marte, Yulisa-
dc.contributor.authorEscotto Tejada, Andrea-
dc.date.accessioned2021-01-29T10:11:23Z-
dc.date.available2021-01-29T10:11:23Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationFood Science& Nutrition, 5, 6es
dc.identifier.citationhttps://onlinelibrary.wiley.com/journal/20487177es
dc.identifier.issn2048-7177-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10201/102122-
dc.description© <2018>. This manuscript version is made available under the CC-BY 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ This document is the Accepted Manuscript version of a Published Work that appeared in final form in [Food Science& Nutrition]. To access the final edited and published work see [10.1002/fsn3.679]-
dc.formatapplication/pdfes
dc.format.extent8-
dc.languageenges
dc.relation.isreferencedbyED_IDENTRADA=682-
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess*
dc.rightsAtribución 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.subjectCitrus paradisies
dc.subjectbromatologyes
dc.subjectencapsulantes
dc.subjectmesocarpes
dc.titleEffect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf. on the bromatological characteristics of spray¿dried lemon juice powderes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlees
dc.identifier.doi10.1002/fsn3.679-
Aparece en las colecciones:Artículos: Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción TamañoFormato 
Marteetal-..a.pdf478,91 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir


Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons Creative Commons