Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
10.1002/fsn3.679
Twittear
Título: | Effect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf. on the bromatological characteristics of spray¿dried lemon juice powder |
Fecha de publicación: | 2018 |
Cita bibliográfica: | Food Science& Nutrition, 5, 6 https://onlinelibrary.wiley.com/journal/20487177 |
ISSN: | 2048-7177 |
Palabras clave: | Citrus paradisi bromatology encapsulant mesocarp |
Autor/es principal/es: | Alcántara Marte, Y. Ros Berruezo, Gaspar Francisco Alcantara Marte, Yulisa Escotto Tejada, Andrea |
URI: | http://hdl.handle.net/10201/102122 |
DOI: | 10.1002/fsn3.679 |
Tipo de documento: | info:eu-repo/semantics/article |
Número páginas / Extensión: | 8 |
Derechos: | info:eu-repo/semantics/openAccess Atribución 4.0 Internacional |
Descripción: | © <2018>. This manuscript version is made available under the CC-BY 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/ This document is the Accepted Manuscript version of a Published Work that appeared in final form in [Food Science& Nutrition]. To access the final edited and published work see [10.1002/fsn3.679] |
Aparece en las colecciones: | Artículos: Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Marteetal-..a.pdf | 478,91 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons