Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: DOI: 10.1002/fsn3.678

Título: Effect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf on the morphology and glass transition temperature of spray¿dried lemon juice powder
Fecha de publicación: 2018
Cita bibliográfica: 6
6
Food Science& Nutrition
https://onlinelibrary.wiley.com/journal/20487177
ISSN: 2048-7177
Palabras clave: Citrus paradisi,
glass transition temperature
lemon powder
spray drying
Autor/es principal/es: Alcántara Marte, Y.
Ros Berruezo, Gaspar Francisco
Alcántara Marte, Yulisa
Escotto Tejada, Andrea
URI: http://hdl.handle.net/10201/102121
DOI: DOI: 10.1002/fsn3.678
Tipo de documento: info:eu-repo/semantics/article
Número páginas / Extensión: 6
Derechos: info:eu-repo/semantics/openAccess
Atribución 4.0 Internacional
Descripción: This is the peer reviewed version of the following article: "Effect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf on the morphology and glass transition temperature of spray¿dried lemon juice powder", which has been published in final form at DOI: 10.1002/fsn3.678. This article may be used for non-commercial purposes in accordance with Wiley Terms and Conditions for Use of Self-Archived Versions.
Aparece en las colecciones:Artículos: Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción TamañoFormato 
Marteetal-..n.pdf611,31 kBAdobe PDFVista previa
Visualizar/Abrir


Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons Creative Commons