Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
DOI: 10.1002/fsn3.678


Título: | Effect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf on the morphology and glass transition temperature of spray¿dried lemon juice powder |
Fecha de publicación: | 2018 |
Cita bibliográfica: | 6 6 Food Science& Nutrition https://onlinelibrary.wiley.com/journal/20487177 |
ISSN: | 2048-7177 |
Palabras clave: | Citrus paradisi, glass transition temperature lemon powder spray drying |
Autor/es principal/es: | Alcántara Marte, Y. Ros Berruezo, Gaspar Francisco Alcántara Marte, Yulisa Escotto Tejada, Andrea |
URI: | http://hdl.handle.net/10201/102121 |
DOI: | DOI: 10.1002/fsn3.678 |
Tipo de documento: | info:eu-repo/semantics/article |
Número páginas / Extensión: | 6 |
Derechos: | info:eu-repo/semantics/openAccess Atribución 4.0 Internacional |
Descripción: | This is the peer reviewed version of the following article: "Effect of different concentrations of pulverized mesocarp of Citrus paradisi Macf on the morphology and glass transition temperature of spray¿dried lemon juice powder", which has been published in final form at DOI: 10.1002/fsn3.678. This article may be used for non-commercial purposes in accordance with Wiley Terms and Conditions for Use of Self-Archived Versions. |
Aparece en las colecciones: | Artículos: Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Marteetal-..n.pdf | 611,31 kB | Adobe PDF | ![]() Visualizar/Abrir |
Este ítem está sujeto a una licencia Creative Commons Licencia Creative Commons