Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/32911

Title: Valoración de la aptitud de la judia verde (Phaseolus vulgaris, L.) como ingrediente de beikosts infantiles homogeneizados / Carmen Martínez García ; directores Francisco Rincón León ; Gaspar F. Ros Berruezo.
Issue Date: 1994
Publisher: Murcia : Universidad de Murcia, Facultad de Veterinaria,
Related subjects: 633.37 judia verde
613.22
Keywords: Niños
Judias verdes
Alimentación
Primary author: Martínez García, Carmen
URI: http://hdl.handle.net/10201/32911
Document type: info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Number of pages / Extensions: 151 p.
Rights: Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
info:eu-repo/semantics/openAccess
Description: Tesis-Universidad de Murcia.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. ARCHIVO UNIVERSITARIO. T.M.-1088.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. Fac. Veterinaria. Sala de estudio. Tesis-V 68.
Appears in Collections:Tesis doctorales sin texto completo

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons