Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10201/32573

Title: Desarrollo de un proceso de fermentación para el crecimiento de una bacteria productora de l-aminoacilasa, aplicado a la resolución de mezclas racemicas del aminoacido d,l-alanina / Isabel Rojo Alcaraz ; directores Josefa Bastida Rodríguez, Fulgencio Marín Iniesta.
Issue Date: 1993
Publisher: Murcia : Universidad de Murcia, Departamento de Ingeniería Química,
Related subjects: 66.01
Keywords: Ingeniería química
Primary author: Alcaraz Rojo, Isabel
URI: http://hdl.handle.net/10201/32573
Document type: info:eu-repo/semantics/doctoralThesis
Number of pages / Extensions: 370 p.
Rights: N/A
info:eu-repo/semantics/openAccess
Description: Tesis-Universidad de Murcia.
Consulte la tesis en: BCA. GENERAL. ARCHIVO UNIVERSITARIO. T.M.-855.
CRAI CIENCIAS. DEPOSITO. T.D. 189.
Appears in Collections:Tesis doctorales sin texto completo

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in Digitum are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.