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http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.06.003
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Título: | Application of enzyme preparations for extraction of berry skin phenolics in withered winegrapes |
Fecha de publicación: | 2017 |
Cita bibliográfica: | 237 Food Chemistry |
ISSN: | 0308-8146 |
Autor/es principal/es: | Bautista Ortín, Ana Belén Gómez Plaza, Encarna Benucci, I. Río Segade, S. Cerreti, M. Giacosa, S. Paissoni, M.A. Liburdi, K. Gerbi, V. Esti, M. Rolle, L. |
URI: | http://hdl.handle.net/10201/102065 |
DOI: | http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.06.003 |
Tipo de documento: | info:eu-repo/semantics/article |
Número páginas / Extensión: | 10 |
Derechos: | info:eu-repo/semantics/openAccess Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International |
Descripción: | ©<2017>. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ This document is the Accepted Manuscript version of a Published Work that appeared in final form in [Food Chemistry]. To access the final edited and published work see [http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.06.003] |
Aparece en las colecciones: | Artículos: Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología |
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