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Título: Application of enzyme preparations for extraction of berry skin phenolics in withered winegrapes
Fecha de publicación: 2017
Cita bibliográfica: 237
Food Chemistry
ISSN: 0308-8146
Autor/es principal/es: Bautista Ortín, Ana Belén
Gómez Plaza, Encarna
Benucci, I.
Río Segade, S.
Cerreti, M.
Giacosa, S.
Paissoni, M.A.
Liburdi, K.
Gerbi, V.
Esti, M.
Rolle, L.
URI: http://hdl.handle.net/10201/102065
DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.06.003
Tipo de documento: info:eu-repo/semantics/article
Número páginas / Extensión: 10
Derechos: info:eu-repo/semantics/openAccess
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
Descripción: ©<2017>. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ This document is the Accepted Manuscript version of a Published Work that appeared in final form in [Food Chemistry]. To access the final edited and published work see [http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2017.06.003]
Aparece en las colecciones:Artículos: Tecnología de Alimentos, Nutrición y Bromatología

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